Rețelele sociale ca un mediu educațional modern
[ Go to bottom | Go to latest post | Subscribe to this topic | Latest posts first ]
Rețelele sociale ca un mediu educațional modern
from Russu_Anna_Maria on 10/30/2015 12:19 PM1. Disponibilitate oriunde si oricind.
2. Este o metoda invativa si primita cu entuziasm de copii.
3. Acces la materiale didactice folosite la ore si nu numai.
4. Formarea competentei digitale.
Cu respect Russu Anna-Maria
Re: AVANTAJE
from Aurel_Lescic on 10/30/2015 12:28 PMPoate ca i dreptate, dar ne izolam astfel de realitate
Re: Социальные сети как современная образовательная среда
from Ana.Uzun on 10/30/2015 12:32 PMcontra>pe retelele de socializare continuturile nu pot supuse cenzurarii, iar elevul in timpul orelor nu trebuie sa aiba acces la orice fel de continut
Re: Rețelele sociale ca un mediu educațional modern
from admin on 10/30/2015 12:59 PMCu ultima postare am o altă poziție - vrem noi sau nu vrem, noi n-o să putem proteja copii la nesfărșit, copiii n-o să poată să rețină toată informația din Internet, iată de ce este foarte important de ai învăța pe copii să găsească informația necesară (eu nu știu definiția, dar știu unde s-o găsesc) și să filtreze/să abordeze critic informația.
Pro retelelor sociale.
from marina.binzari on 11/06/2015 02:21 PMRetelele sociale pot contribui la schimbarea mentalitatii si la prezentarea altor alternative decat metodele traditionale de comunicare a unei idei.Site-urile de socializare au limita de varsta pentru copii. Iar, daca ii vor in siguranta, parintii ar trebui sa nu le permita copiilor sa-si faca conturi daca nu varsta necesara.
Re: Rețelele sociale ca un mediu educațional modern
from icovali on 11/22/2015 06:39 PMСоц сети , могут играть роль площадки для размещения материалов которые доступны всегда , но не более так как кроме размещенной учителем информации , очень много других факторов(сообщения, музыка) которые будут отевлекать ученика

Reply