Search for posts by admin

Search found 5 matches:

admin
Admin

46, male

Re: Rețelele sociale ca un mediu educațional modern

from admin on 10/30/2015 12:59 PM

Cu ultima postare am o altă poziție - vrem noi sau nu vrem, noi n-o să putem proteja copii la nesfărșit, copiii n-o să poată să rețină toată informația din Internet, iată de ce este foarte important de ai învăța pe copii să găsească informația necesară (eu nu știu definiția, dar știu unde s-o găsesc) și să filtreze/să abordeze critic informația. 

Reply

admin
Admin

46, male

Re: Avantaj

from admin on 10/30/2015 12:55 PM

Este și o altă categorie de copii care numai datorită rețelelor sociale pot comunica cu colegii, prietenii etc - copii cu dizabilități locomotorii, copiii care pentru o perioada mai lungă sau mai scurtă nu pot frecventa lecțiile (bolnav, de exemplu)

Reply

admin
Admin

46, male

Re: sunt mai mult contra decit da

from admin on 10/30/2015 12:53 PM

pentru ultimul proargument aș mai adăuga că copilului i se deschide lumea - el nu se limitează la viziunea profesorului, nu se limitează la cunoștințele lui, el are posibilitatea să discute cu cei mai buni specialiști! (însă există și riscul de a discuta cu cei mai mari potlogari ...)

Reply

admin
Admin

46, male

Re: Argumente CONTRA

from admin on 10/30/2015 12:49 PM

Am citeva contr-argumente:
distragere ( diferite reclame, link-uri distrag atenția elevilor) - pot fi retele fără reclame
dependență (aproximativ tot timpul liber îl petrec pe rețelele de socializare) - dacă ei își petrec timpul în rețele poate ar fi bine să le propunem să se implice și în discuțiile referitor la tema noastră în mediu favorabil lor? 

Reply

admin
Admin

46, male

Re: Minus

from admin on 10/30/2015 12:47 PM

Eu sunt de acord ca in Web exista multa informatie inutilă, inadecvata ... Dar apare întrebarea: Cum să-i învățăm pe copii să filtreze informatia? sau așa competență nu este nevoie?

Reply

« Back to previous page