Search for posts by admin
Search found 5 matches:
Re: Rețelele sociale ca un mediu educațional modern
from admin on 10/30/2015 12:59 PMCu ultima postare am o altă poziție - vrem noi sau nu vrem, noi n-o să putem proteja copii la nesfărșit, copiii n-o să poată să rețină toată informația din Internet, iată de ce este foarte important de ai învăța pe copii să găsească informația necesară (eu nu știu definiția, dar știu unde s-o găsesc) și să filtreze/să abordeze critic informația.
Re: Avantaj
from admin on 10/30/2015 12:55 PMEste și o altă categorie de copii care numai datorită rețelelor sociale pot comunica cu colegii, prietenii etc - copii cu dizabilități locomotorii, copiii care pentru o perioada mai lungă sau mai scurtă nu pot frecventa lecțiile (bolnav, de exemplu)
Re: sunt mai mult contra decit da
from admin on 10/30/2015 12:53 PMpentru ultimul proargument aș mai adăuga că copilului i se deschide lumea - el nu se limitează la viziunea profesorului, nu se limitează la cunoștințele lui, el are posibilitatea să discute cu cei mai buni specialiști! (însă există și riscul de a discuta cu cei mai mari potlogari ...)
Re: Argumente CONTRA
from admin on 10/30/2015 12:49 PMAm citeva contr-argumente:
distragere ( diferite reclame, link-uri distrag atenția elevilor) - pot fi retele fără reclame
dependență (aproximativ tot timpul liber îl petrec pe rețelele de socializare) - dacă ei își petrec timpul în rețele poate ar fi bine să le propunem să se implice și în discuțiile referitor la tema noastră în mediu favorabil lor?

Reply